Overslaan en naar de inhoud gaan

Café Mafcentrum Maasbree heropent

Geplaatst opwoensdag 10 december 2014 - 15:53

Het café van het Mafcentrum in Maasbree zal in het weekend van vrijdag 12 tot en met zondag 14 december na een complete metamorfose de deuren weer openen.

Het heropeningsweekend begint met de finale van de pubquiz op vrijdag en eindigt zondag met de officiële opening van het nieuwe café.

Officiële opening
De officiële heropening begint zondag om 12.00 uur met een ontvangst met koffie en vlaai. Verder zal er een workshop van de dartclub in het Mafcentrum plaatsvinden. De dag wordt afgesloten met een concert van de 80's rockband Fort Knox.

Lees meer in de krant van donderdag of via Krant Digitaal. En kijk voor meer informatie op de website van het Mafcentrum.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Weg deels afgesloten tijdens Kindervakantiewerk Maasbree
Oad Bree, Maasbree, café gesloten vanwege overtreden coronaregels
Café gesloten na overtreden coronaregels
Cafés mogen binnenkort hele nacht open blijven
Bekende horecazaak Niëns in Maasbree maakt doorstart
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen