Overslaan en naar de inhoud gaan

Café Good Times was te lang open en moet dicht

Geplaatst opmaandag 8 januari 2018 - 14:20

Café Good Times in Brunssum gaat twee weken dicht. Dit omdat de horecazaak het niet zo nauw nam met de sluitingstijden.

Na meerdere waarschuwingen heeft waarnemend burgemeester Gerd Leers besloten dat de kroeg aan de Prins Hendriklaan dicht gaat.

Controles
Bij controles in oktober en begin november werden overtredingen van de sluitingstijden geconstateerd. De uitbaatster werd op de vingers getikt. Toen controleurs op 11 november opnieuw een kijkje gingen nemen, bleek Good Times nog om 05:00 uur 's ochtends open te zijn. Omdat het de derde keer was, is het café door de politie en gemeente gesloten.

Mocht binnen een jaar opnieuw een overtreding van de sluitingstijden worden geconstateerd, is de burgemeester bevoegd het etablissement voor een periode van vier weken te sluiten.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen