10 jaar cel voor brandstichting Kerkraads bikercafé

Het gerechtshof in Den Bosch heeft Cor S. uit Hoensbroek veroordeeld tot een gevangenisstraf van 10 jaar. De 33-jarige man heeft brand gesticht in een 'café van de Bandidos' in Kerkrade.

10 jaar cel geëist voor brandstichting motorcafé Kerkrade

Het Openbaar Ministerie in Den Bosch heeft woensdag in hoger beroep 10 jaar cel geëist tegen Cor S. uit Hoensbroek, die wordt verdacht van brandstichting in café Dacus in Kerkrade.

Eis 10 jaar voor brandstichting Bandidoscafé Kerkrade

Het Openbaar Ministerie eist 10 jaar cel voor de man de ervan wordt verdacht brand te hebben gesticht bij café Dacus in Kerkrade.

'Verdachte biecht in bajes aanslag op Kerkraads café op'

Een verdachte van een aanslag met een brandbom op café Dacus in Kerkrade heeft zijn daad opgebiecht aan een medegedetineerde.

Verdachte van cafébrand in Kerkrade naar kliniek

Corry S. (31) uit Hoensbroek, die ervan wordt verdacht op 25 maart brand te hebben gesticht in café Dacus in Kerkrade, wordt opgenomen in het Pieter Baan Centrum (PBC).

Tweede verdachte brand Dacus Kerkrade wist te ontsnappen

Als Corry S. (31) uit Hoensbroek op 25 maart met een molotovcocktail brand heeft gesticht in café Dacus in Kerkrade, heeft hij dat hoogstwaarschijnlijk niet alleen gedaan.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV