Vechtpartij café Kerkrade (15 aug 2020)_HD

Beelden vrijgegeven van zware mishandeling in café

De politie heeft beelden vrijgegeven van twee verdachten die in augustus een man zwaar toetakelden in een café in Kerkrade.

Oad Bree, Maasbree, café gesloten vanwege overtreden coronaregels
Café gesloten na overtreden coronaregels

Burgemeester Wilma Delissen van de gemeente Peel en Maas heeft café Oad Bree in Maasbree per direct voor twee weken gesloten. In het café hielden mensen zich niet aan de coronaregels in de noodverordening.

mondkapje café corona horeca bar
Klant besmet: café in Weert blijft gesloten

Een café in Weert blijft tot vrijdag gesloten, omdat een klant besmet blijkt te zijn met het coronavirus.

Terras
Langer uitgebreide terrassen in Roermond

Horecaondernemers in Roermond mogen tot 1 november hun uitgebriede terrassen laten staan. In eerste instantie mocht dat tot 1 september.

Terras Heerlen 1 jun 2020
Ruimere terrassen: een blijvertje of niet?

Horeca-ondernemers zijn er blij mee en de gasten ook, de extra ruime terrassen om wat verloren omzet door de eerdere Corona-sluiting goed te maken. Maar dat betekent niet dat die grotere terrassen ook volgend seizoen weer terugkeren.

Bier Terras Drank Biertje
Man slaat beveiliger na overtreden coronaregels in café

Een 21-jarige man uit Oirsbeek is in de nacht van zaterdag op zondag opgepakt omdat hij een beveiliger zou hebben geslagen. Dat deed hij nadat hij uit een café in Renesse was gezet.

Café 't Potterke Maastricht gesloten coronaregels
Maastrichts café opnieuw dicht om coronaregels

Een café in Maastricht is voor de tweede keer gesloten omdat de coronamaatregelen er niet werden opgevolgd.

verplichte horecasluiting, leeg terras (stock)
'Bijna helft horeca technisch failliet'

Veel horecaondernemers willen stoppen met hun zaak of vrezen een faillissement. Dat zegt branche-organisatie Koninklijke Horeca Nederland (KHN) woensdag.

Terras horeca Heerlen (5 mei 2020)
Horeca telt af naar 1 juni maar zit nog vol vragen

De Limburgse horeca is driftig aan het aftellen tot de klok op maandagmiddag 1 juni 12:00 uur slaat, en de café's, restaurants en terrassen weer openen.

Henseniusplein Venray
Henseniusplein Venray straks collectief terras

Het Henseniusplein in Venray wordt één collectief terras, waar bezoekers zelf kunnen bepalen waar ze hun drankje of hapje bestellen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten