Jef Vaessen

Zoekactie naar vermiste Jef Vaessen (83) uit Cadier en Keer

De politie is op zoek naar de 83-jarige Jef Vaessen uit Cadier en Keer. De man vertrok afgelopen donderdag op zijn fiets en is sindsdien spoorloos.

Feest Cadier en Keer (5 okt 2020)
Geen illegale raves meer: autoriteiten in gesprek met jeugd

De Zuid-Limburgse veiligheidsautoriteiten zijn in gesprek met jongeren om te luisteren naar hun behoeftes tijdens de coronacrisis. Aan de hand daarvan willen ze kijken wat er zoal mogelijk is binnen de geldende maatregelen.

Rave Cadier en Keer (4 okt 2020)
Penn wil in gesprek met organisatie na illegaal feest

Burgemeester van Maastricht en voorzitter van de Veiligheidsregio Zuid-Limburg Annemarie Penn wil het gesprek aangaan met de organisatie van het illegale feest dat afgelopen weekend in Cadier en Keer werd stilgelegd.

Feest Cadier en Keer (5 okt 2020)
Reconstructie: zo werd illegaal coronafeest georganiseerd

Tientallen jongeren komen zaterdagavond laat goedgemutst naar een weiland bij Cadier en Keer om eindelijk weer eens te feesten. Wat ze dan nog niet weten is dat de politie twee uur later het feestgedruis zal stoppen. Waarom en hoe wordt zoiets georganiseerd terwijl de coronabesmettingen blijven oplopen?

Illegale feest bos
Politie valt illegaal feest Cadier en Keer binnen: 25 boetes

In de nacht van zaterdag op zondag heeft de politie een einde gemaakt aan een illegaal georganiseerd feest in Cadier en Keer. Zondagochtend werd ook al een illegaal feest in Weert beëindigd, daar kwam zelfs de Mobiele Eenheid (ME) aan te pas.

auto ongeval Rijksweg
Automobilist vlucht na botsing tegen geparkeerde auto's

Een auto is zaterdagavond op twee geparkeerde auto's aan de Rijksweg in Cadier en Keer gebotst. De bestuurder zou vervolgens op de vlucht zijn geslagen.

Grays mensensmokkel cadier en keer vietnam vietnamezen (28 aug 2020)
Leider smokkelbende met 'dodentruck' bekent schuld

Een Ierse man die verdacht wordt van doodslag op 39 Vietnamezen die in oktober 2019 in een koelvrachtwagen in Engeland zijn gevonden, heeft schuld bekend. Het gaat om de 40-jarige Ier Ronan Hughes. Hij verscheen vrijdag voor de rechtbank in Londen.

Brand Cadier en Keer 2 aug 2020
Uitslaande brand in Cadier en Keer

In een pand aan de Rijksweg in Cadier en Keer is zondagavond brand uitgebroken. De vlammen sloegen uit het pand.

Vrachtwagen oplegger truck verstekeling
Geen onderzoek naar slachtoffers koelwagen op verzoek OM

Het Nederlandse Openbaar Ministerie heeft België 'uitdrukkelijk' verzocht geen onderzoek te doen naar twee Vietnamese tieners die vorig jaar in oktober met 37 anderen omkwamen in een koelwagen in Engeland.

Gaslek Cadier en Keer (6 mei 2020)
Gaslek Cadier en Keer: 20 woningen ontruimd

Bij graafwerkzaamheden in de Irenestraat in Cadier en Keer is woensdag een gaslek ontstaan. Uit voorzorg werden twintig woningen ontruimd.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten