Overslaan en naar de inhoud gaan

Cadeautje vanwege jubileum: huurder hoeft minder te betalen

Geplaatst opmaandag 26 maart 2018 - 12:25

Woningcorporatie Destion trakteert de huurders op korting vanwege het 100-jarig bestaan.

De verhuurder is actief in het noordelijke deel van Noord-Limburg. Ze verhuren zo'n 2500 panden in de gemeenten Bergen, Gennep en Mook en Middelaar.

Korting
De corporatie wilde vanwege het feestje iets voor de huurders doen. Daarom wordt dit jaar geen huurverhoging doorgevoerd. Ook krijgt iedereen korting op de huurprijs. De hoogte van de korting is afhankelijk van hoelang iemand al een woning huurt via Destion.

"Onze huurders hebben het grootste deel van het vermogen van de corporatie ingebracht", zegt directeur Wilbert Pothoff. "Om hen te bedanken krijgen ze nu korting." Alle huurders zijn afgelopen weekend ingelicht over de actie.

Niet tevreden
Uit onderzoek blijkt maandag dat veel huurders in een huis zitten waar ze niet tevreden mee zijn. Uit de ING Woonindex blijkt dat slechts 15 procent van de huurders tevreden is met de woning. Dat komt onder meer doordat de prijzen van de huurwoningen hoog zijn. Daardoor moeten huurders vaak met minder genoegen nemen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen