Overslaan en naar de inhoud gaan

Cabrio beschadigd na aanrijding met pick-up truck

Geplaatst opzaterdag 18 september 2021 - 19:20

Een cabrio is zaterdagmiddag in Velden fors beschadigd geraakt na een aanrijding met een pick-up truck.

De inzittenden zijn gecontroleerd door ambulancepersoneel, maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis.

Kruising
De aanrijding vond rond 16:45 uur plaats. Op de kruising van de Rijksweg met de Molendijk kwamen de cabrio en pick-up truck met elkaar in botsing. Volgens een correspondent ter plaatse lagen de brokstukken als gevolg van het ongeval in de berm en op het asfalt. De cabrio was dusdanig beschadigd dat deze moest worden afgesleept. De pick-up truck liep een lekke band op en kon na een bandenwissel de weg vervolgen.

De correspondent meldt dat een voorrangsfout waarschijnlijk de oorzaak is van het ongeval.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen