Dames Handbal Venlo plaatsen zich voor bekerfinale

De vrouwen van Cabooter Handbal Venlo hebben zich ten koste van Dalfsen geplaatst voor de finale van de nationale handbalbeker.

Venlose winst in handbaltopper tegen V&L

De vrouwen van Cabooter Handbal Venlo hebben de derby in de eredivisie tegen Vlug en Lenig met 23-18 gewonnen.

Limburgse handbalsters pakken eerste punten van 2019

De twee Limburgse handbalclubs in eredivisie bij de vrouwen hebben hun eerste competitiepunten van 2019 gepakt.

HandbaL Venlo komt langszij, V&L in slotfase onderuit

De Limburgse handbalclubs in de dames-eredivisie kenden zaterdagavond wisselend succes. Cabooter HandbaL Venlo richtte zich op, terwijl Geonius/V&L juist in het slot onderuit ging.

Venlose handbalsters winnen thuis van VZV

De vrouwen van Cabooter Handbal Venlo hebben in de eredivisie met 33-30 gewonnen van VZV uit 't Veld.

Handbal Venlo onderuit bij Borhave

De handbalsters van Cabooter Venlo hebben zondagmiddag de punten in Twente moeten laten. Op bezoek bij Borhave verloor HandbaL Venlo, de nummer twee in de eredivisie, met 25-24.

Monsterscore voor Venlose handbalsters

De vrouwen van Cabooter Handbal Venlo hebben opnieuw een flinke overwinning behaald. Dit keer werd SEW uit Nibbixwoud het slachtoffer van de Venlose scoringsdrift: 42-18.

HandbaL Venlo versterkt zich met jeugdinternational

Sharon Grummel speelt in het komende seizoen in dienst van Cabooter HandbaL Venlo. De linkshandige speelster komt over van het Emmense E&O.

Handbalsters Venlo verrassen in laatste competitieduel

De handbalsters van Venlo hebben de laatste wedstrijd van de competitie gewonnen. In de eigen hal werd tegenstander Quintus met 27-26 verslagen.

Winst voor BFC heren, nipt verlies voor Handbal Venlo

De heren van BFC hebben in Beek met 32-27 van Arbo Rotterdam gewonnen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!