Handbal

Becky van Nijf terug bij Handbal Venlo

Voormalig (jeugd)international Becky van Nijf keert terug naar haar oude nest en gaat komend seizoen de gelederen versterken bij Cabooter Handbal Venlo.

Dames Handbal Venlo plaatsen zich voor bekerfinale

De vrouwen van Cabooter Handbal Venlo hebben zich ten koste van Dalfsen geplaatst voor de finale van de nationale handbalbeker.

Venlose winst in handbaltopper tegen V&L

De vrouwen van Cabooter Handbal Venlo hebben de derby in de eredivisie tegen Vlug en Lenig met 23-18 gewonnen.

Limburgse handbalsters pakken eerste punten van 2019

De twee Limburgse handbalclubs in eredivisie bij de vrouwen hebben hun eerste competitiepunten van 2019 gepakt.

HandbaL Venlo komt langszij, V&L in slotfase onderuit

De Limburgse handbalclubs in de dames-eredivisie kenden zaterdagavond wisselend succes. Cabooter HandbaL Venlo richtte zich op, terwijl Geonius/V&L juist in het slot onderuit ging.

Venlose handbalsters winnen thuis van VZV

De vrouwen van Cabooter Handbal Venlo hebben in de eredivisie met 33-30 gewonnen van VZV uit 't Veld.

Handbal Venlo onderuit bij Borhave

De handbalsters van Cabooter Venlo hebben zondagmiddag de punten in Twente moeten laten. Op bezoek bij Borhave verloor HandbaL Venlo, de nummer twee in de eredivisie, met 25-24.

Monsterscore voor Venlose handbalsters

De vrouwen van Cabooter Handbal Venlo hebben opnieuw een flinke overwinning behaald. Dit keer werd SEW uit Nibbixwoud het slachtoffer van de Venlose scoringsdrift: 42-18.

HandbaL Venlo versterkt zich met jeugdinternational

Sharon Grummel speelt in het komende seizoen in dienst van Cabooter HandbaL Venlo. De linkshandige speelster komt over van het Emmense E&O.

Handbalsters Venlo verrassen in laatste competitieduel

De handbalsters van Venlo hebben de laatste wedstrijd van de competitie gewonnen. In de eigen hal werd tegenstander Quintus met 27-26 verslagen.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV