Handbal

Becky van Nijf terug bij Handbal Venlo

Voormalig (jeugd)international Becky van Nijf keert terug naar haar oude nest en gaat komend seizoen de gelederen versterken bij Cabooter Handbal Venlo.

Dames Handbal Venlo plaatsen zich voor bekerfinale

De vrouwen van Cabooter Handbal Venlo hebben zich ten koste van Dalfsen geplaatst voor de finale van de nationale handbalbeker.

Venlose winst in handbaltopper tegen V&L

De vrouwen van Cabooter Handbal Venlo hebben de derby in de eredivisie tegen Vlug en Lenig met 23-18 gewonnen.

Limburgse handbalsters pakken eerste punten van 2019

De twee Limburgse handbalclubs in eredivisie bij de vrouwen hebben hun eerste competitiepunten van 2019 gepakt.

HandbaL Venlo komt langszij, V&L in slotfase onderuit

De Limburgse handbalclubs in de dames-eredivisie kenden zaterdagavond wisselend succes. Cabooter HandbaL Venlo richtte zich op, terwijl Geonius/V&L juist in het slot onderuit ging.

Venlose handbalsters winnen thuis van VZV

De vrouwen van Cabooter Handbal Venlo hebben in de eredivisie met 33-30 gewonnen van VZV uit 't Veld.

Handbal Venlo onderuit bij Borhave

De handbalsters van Cabooter Venlo hebben zondagmiddag de punten in Twente moeten laten. Op bezoek bij Borhave verloor HandbaL Venlo, de nummer twee in de eredivisie, met 25-24.

Monsterscore voor Venlose handbalsters

De vrouwen van Cabooter Handbal Venlo hebben opnieuw een flinke overwinning behaald. Dit keer werd SEW uit Nibbixwoud het slachtoffer van de Venlose scoringsdrift: 42-18.

HandbaL Venlo versterkt zich met jeugdinternational

Sharon Grummel speelt in het komende seizoen in dienst van Cabooter HandbaL Venlo. De linkshandige speelster komt over van het Emmense E&O.

Handbalsters Venlo verrassen in laatste competitieduel

De handbalsters van Venlo hebben de laatste wedstrijd van de competitie gewonnen. In de eigen hal werd tegenstander Quintus met 27-26 verslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten