Gijzelnemer van Caberg vrij na veertien jaar tbs

Na ruim veertien jaar zit het tbs-traject van Maastrichtenaar Eric E. (54) erop. De rechter heeft in hoger beroep besloten dat hij nu écht vrij is, nadat hij in 2004 tbs kreeg voor het gijzelen van zijn kinderen.

Gijzelnemer van Caberg Eric E. is 'roestige bom'

Eric E., de gijzelnemer van Caberg, is een 'roestige bom uit de Tweede Wereldoorlog'.

'Gijzelnemer van Caberg' hoopt na 14 jaar tbs op nieuwe start

Hij was landelijk nieuws in 2004, toen hij vier van zijn kinderen gijzelde in de Maastrichtse wijk Caberg. Ruim veertien jaar later hoopt Eric E. (54) op een nieuwe start.

Woningstichting onderzoekt geklieder met poep

Een appartementencomplex in de Maastrichtse wijk Caberg wordt geterroriseerd door iemand die poep op de muren en deuren smeert.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!