Overslaan en naar de inhoud gaan

Caanen:'Netwerk ook belangrijk voor voetbalclub'

Geplaatst opmaandag 19 oktober 2015 - 18:55

Roda's nieuwe technisch directeur Ton Caanen zegt dat een club ook spelers binnen kan halen zonder dat er de beschikking is over een grote zak geld.

Het hebben van een netwerk kan ook van grote waarde zijn. Roda heeft op die manier de aanvallers Richmond Boakye en Daniel de Silva weten te strikken.

Liever Kerkrade dan Italië
Boakye kon kiezen uit een groot aantal clubs ook in de hoogste klasse van de Italiaanse competitie, maar kwam naar Kerkrade. Volgens Caanen omdat hij de voetballers een platform kon bieden waar ze zich konden ontwikelen. "Daarna heb je nog tijd genoeg om als voetballer geld te gaan verdienen."

Opbouw
Roda is volgens Caanen in de fase van opbouw bezig. "Als je dan op die manier hulp krijgt totdat je in een fase bent waarin je weer spelers kunt kopen, dan is dat prima."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Caanen helpt Roda bij samenwerking met Tottenham Hotspur
Ton Caanen technisch directeur Roda
Video: Roda in gesprek met mogelijke aanwinsten
Frits Schrouf
Schrouff: spelers uitlenen aan Limburgse clubs
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen