Overslaan en naar de inhoud gaan

Caanen:'Netwerk ook belangrijk voor voetbalclub'

Geplaatst opmaandag 19 oktober 2015 - 18:55

Roda's nieuwe technisch directeur Ton Caanen zegt dat een club ook spelers binnen kan halen zonder dat er de beschikking is over een grote zak geld.

Het hebben van een netwerk kan ook van grote waarde zijn. Roda heeft op die manier de aanvallers Richmond Boakye en Daniel de Silva weten te strikken.

Liever Kerkrade dan Italië
Boakye kon kiezen uit een groot aantal clubs ook in de hoogste klasse van de Italiaanse competitie, maar kwam naar Kerkrade. Volgens Caanen omdat hij de voetballers een platform kon bieden waar ze zich konden ontwikelen. "Daarna heb je nog tijd genoeg om als voetballer geld te gaan verdienen."

Opbouw
Roda is volgens Caanen in de fase van opbouw bezig. "Als je dan op die manier hulp krijgt totdat je in een fase bent waarin je weer spelers kunt kopen, dan is dat prima."

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Caanen helpt Roda bij samenwerking met Tottenham Hotspur
Ton Caanen technisch directeur Roda
Video: Roda in gesprek met mogelijke aanwinsten
Frits Schrouf
Schrouff: spelers uitlenen aan Limburgse clubs
Overzicht
De Hemalpaort terug op L1 TV
Uitgelicht
De Hemelpaort terug op L1 TV

De eerste Limburgstalige soapserie (uit 2007) komt éénmalig terug op tv.

Café De Hemelpaort is een goedlopend café in het fictieve Limburgse dorp Elsenrade. Op z’n Limburgs: Aelsrao. Een café waar muziek uit de streek altijd centraal heeft gestaan. Jong en oud komen er over de vloer. Mia runt de kroeg met haar oudste zoon Giel. De andere zoon Rick is naar de Randstad vertrokken als zanger. Maar daar komt hij in de problemen. En Sem is een jongen die niets liever wil dan zelf beroemd worden als muzikant. Ricks terugkomst naar Limburg schudt het rustige Elsenrade goed wakker.

Iedere dag om 15:30 op L1 TV
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV