Overslaan en naar de inhoud gaan

Caanen helpt Roda bij samenwerking met Tottenham Hotspur

Geplaatst opwoensdag 12 augustus 2015 - 16:57

Ton Caanen wordt de komende drie jaar technisch adviseur bij Roda JC.

Caanen moet ook gaan zorgen voor een samenwerking tussen Roda en Tottenham Hutspur. Die samenwerking was twee jaar geleden ook al aan de orde, maar die plannen strandden destijds.

Louis Coolen
De afgelopen maanden was Louis Coolen in Kerkrade de technische man, maar die wilde geen fulltime baan meer in het voetbal en sloeg een aanbod van Roda af. Caanen is er volgens Roda vooral ter ondersteuning van de huidige directeur Wim Collard. Die heeft niet voldoende expertise in huis op technisch vlak.

Profiteren
Omdat Caanen goede contacten heeft bij de Engelse club Tottenham, hoopt Roda ook daar van te kunnen profiteren op termijn. Het zou dan kunnen dat spelers van de Spurs die zich nog moeten ontwikkelen bij Roda worden gestald.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Samenwerking Roda en Tottenham komt niet van de grond
Ton Caanen technisch directeur Roda
Caanen:'Netwerk ook belangrijk voor voetbalclub'
Video: Roda in gesprek met mogelijke aanwinsten
Overzicht
De Hemalpaort terug op L1 TV
Uitgelicht
De Hemelpaort terug op L1 TV

De eerste Limburgstalige soapserie (uit 2007) komt éénmalig terug op tv.

Café De Hemelpaort is een goedlopend café in het fictieve Limburgse dorp Elsenrade. Op z’n Limburgs: Aelsrao. Een café waar muziek uit de streek altijd centraal heeft gestaan. Jong en oud komen er over de vloer. Mia runt de kroeg met haar oudste zoon Giel. De andere zoon Rick is naar de Randstad vertrokken als zanger. Maar daar komt hij in de problemen. En Sem is een jongen die niets liever wil dan zelf beroemd worden als muzikant. Ricks terugkomst naar Limburg schudt het rustige Elsenrade goed wakker.

Iedere dag om 15:30 op L1 TV
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen