Overslaan en naar de inhoud gaan

Caanen helpt Roda bij samenwerking met Tottenham Hotspur

Geplaatst opwoensdag 12 augustus 2015 - 16:57

Ton Caanen wordt de komende drie jaar technisch adviseur bij Roda JC.

Caanen moet ook gaan zorgen voor een samenwerking tussen Roda en Tottenham Hutspur. Die samenwerking was twee jaar geleden ook al aan de orde, maar die plannen strandden destijds.

Louis Coolen
De afgelopen maanden was Louis Coolen in Kerkrade de technische man, maar die wilde geen fulltime baan meer in het voetbal en sloeg een aanbod van Roda af. Caanen is er volgens Roda vooral ter ondersteuning van de huidige directeur Wim Collard. Die heeft niet voldoende expertise in huis op technisch vlak.

Profiteren
Omdat Caanen goede contacten heeft bij de Engelse club Tottenham, hoopt Roda ook daar van te kunnen profiteren op termijn. Het zou dan kunnen dat spelers van de Spurs die zich nog moeten ontwikkelen bij Roda worden gestald.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Samenwerking Roda en Tottenham komt niet van de grond
Ton Caanen technisch directeur Roda
Caanen:'Netwerk ook belangrijk voor voetbalclub'
Video: Roda in gesprek met mogelijke aanwinsten
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen