Overslaan en naar de inhoud gaan

Buuttereedner Frank Schrijen om het leven gebracht

Geplaatst opmaandag 2 maart 2020 - 14:02

De bekende buuttereedner Frank Schrijen is zondagavond dood gevonden in zijn huis in Boxmeer. Volgens een politiewoordvoerder is hij door een misdrijf om het leven gekomen.

Schrijen is al jaren een bekend tonprater. Hij was een graag geziene gast in Noord- en Midden-Limburg. Ook betrad hij zo'n twee weken geleden nog de bühne in Kerkrade tijdens het Here Zietsóng Kirchroa.

Misdrijf
De 56-jarige Schrijen werd zondagavond in zijn huis aan de Steenstraat in Boxmeer gevonden. De technische recherche is maandag druk bezig geweest met sporenonderzoek in de woning.

Er wordt ook buurtonderzoek gedaan en gekeken of er bruikbare camerabeelden zijn. Er is nog geen verdachte aangehouden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen