Buut buuttereedner

Geen buuttekampioenschap dit jaar

Het Limburgs Buuttekampioenschap slaat een jaartje over. Door de strengere coronamaatregelen ziet de organisatie zich genoodzaakt een streep te zetten door het evenement.

Publiek bepaalt winnaar bij nieuwe buuttewedstrijd

Limburg krijgt er een tweede buuttewedstrijd bij.

Voorronde Buuttekampioenschappen snel uitverkocht

De voorronde van het Limburgs Buutekampioenschap in Nederweert is stijf uitverkocht. Binnen 34 minuten waren alle 300 kaarten vergeven.

Sem (8) en Irene (12) winnaars buuttekampioenschap jongeren

Sem de Wilde (8) uit Velden en Irene van de Kruijs (12) uit Roggel mogen zich Limburgs jeugdbuuttekampioenen van 2017 noemen.

Buuttereedners bijna klaar voor de grote finale

Zeven Limburgse buuttereedners zijn druk bezig met de laatste voorbereidingen voor het Groot Limburgs Buuttekampioenschap. Dat wordt vrijdagavond gehouden in De Oranjerie in Roermond.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten