Overslaan en naar de inhoud gaan

Buurvrouw Harrie Ramakers kijkt nergens meer van op

Geplaatst opwoensdag 27 mei 2015 - 14:46

Het is weer zover, was het eerste wat de buurvrouw van Harrie Ramakers dacht toen ze hem met handboeien om in zijn onderbroek naar buiten zag worden geloodst door een aantal agenten.

"Ik kijk er niet meer van op", zei ze tegen L1. "Je went eraan en dat is best bizar."

Levenslang
Het is niet de eerste keer dat Ramakers in aanraking komt met politie en justitie. In het vorige decennium was hij verdachte in twee zware strafzaken die vier moorden omvatten. Het Openbaar Ministerie (OM) eiste in de ene zaak levenslang en in de andere vijftien jaar, maar beide keren gingen Ramakers en zijn medeverdachten vrijuit.

Vier vuurwapens
In 2013 werd Ramakers opgepakt vanwege wapenbezit. Een jaartje later gebeurde dat opnieuw. Dit keer kreeg hij tien maanden celstraf vanwege wapen- en drugsbezit. In zijn tijdelijke woning in Geleen werden onder meer vier vuurwapens gevonden.

Noodverordening
Wegens goed gedrag werd Ramakers begin december vervroegd vrijgelaten. Hij ging weer in Nieuwstadt wonen, waar voor zijn straat een noodverordening werd afgekondigd. Er kwam permanent cameratoezicht en de politie ging vaker surveilleren.

Lees ook:
- 'Harrie Ramakers is boos, verward en teleurgesteld'
- Politie in actie tegen motorbendes: 19 arrestaties

Lees hier meer over de mega-actie tegen motorclubs.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Bandidos-president Ramakers opgepakt bij politieactie
'Harrie Ramakers achter drugstransport naar Denemarken'
Justitie: 'Niet alleen Bandidos aangehouden'
'Harrie Ramakers is boos, verward en teleurgesteld'
Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen