buurtbus arriva (7 sep 2020)

Buurtbussen Arriva na tien maanden weer op pad

De buurtbussen van Arriva rijden maandag weer uit, nadat ze door de coronacrisis ongeveer tien maanden stil hebben gestaan.

buurtbus arriva (7 sep 2020)
PvdA wil snel alternatief voor uitvallen buurtbusjes

De PvdA in het Limburgs Parlement vindt dat er snel een alternatief moet komen voor de negen buurtbusjes die sinds maart al niet meer rijden in Limburg.

buurtbus arriva (7 sep 2020)
Geen buurtbus: honderden Limburgers zonder vervoer

Zo'n 500 Limburgers zitten al sinds maart zonder openbaar vervoer. Dat stelt reizigersorganisatie Rover Limburg.

Trein Arriva station Heerlen
Treinen en bussen komen weer langzaam op stoom

Arriva-treinen rijden na het Pinksterweekeinde weer volgens de dienstregeling die gold voor de coronacrisis uitbrak.

coronavirus linten in bus (14 mrt 2020)
Arriva houdt chauffeur en passagier gescheiden

Arriva laat busreizigers in Limburg niet meer voor instappen. Reizigers moeten achter instappen en inchecken, om de kans te verkleinen dat een chauffeur besmet wordt met het coronavirus.

Zorgen over verdringing binnen ov door buurtbussen

SP en PvdA in het Limburgs Parlement hebben grote problemen met de toename van het aantal vrijwilligers dat wordt ingezet bij het openbaar vervoer in Limburg.

Geen vrijwilligers voor buurtbus Rimburg en Hopel

De geplande buurtbus die Rimburg en het gehucht Hopel een OV-aansluiting met de rest van de wereld moet geven, komt er voorlopig niet.

Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten