Overslaan en naar de inhoud gaan

Buurtbewoners ontdekken gestolen auto in Maastricht

Geplaatst opmaandag 5 november 2018 - 15:30

In Maastricht heeft de politie een auto in beslag genomen. De wagen stond al een week onbeheerd in de Burgemeester Bauduinstraat.

Het was buurtbewoners opgevallen dat de auto er al een tijdje stond. Via de zogenoemde buurtpreventie-app vroegen mensen zich al even af van wie de wagen was, maar niemand in de buurt had een idee. Uiteindelijk werd daarom besloten om de politie erbij te halen.

Proefrit
Volgens buurtbewoners ontdekten agenten al snel dat de wagen gestolen was. Hij zou zijn meegenomen voor een proefrit, maar vervolgens niet meer zijn teruggebracht, zo vertellen omwonenden. De wagen is afgesleept.

De politie kan het verhaal van de buurtbewoners nog niet bevestigen.

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen