Overslaan en naar de inhoud gaan

Buurtbewoners ontdekken gestolen auto in Maastricht

Geplaatst opmaandag 5 november 2018 - 15:30

In Maastricht heeft de politie een auto in beslag genomen. De wagen stond al een week onbeheerd in de Burgemeester Bauduinstraat.

Het was buurtbewoners opgevallen dat de auto er al een tijdje stond. Via de zogenoemde buurtpreventie-app vroegen mensen zich al even af van wie de wagen was, maar niemand in de buurt had een idee. Uiteindelijk werd daarom besloten om de politie erbij te halen.

Proefrit
Volgens buurtbewoners ontdekten agenten al snel dat de wagen gestolen was. Hij zou zijn meegenomen voor een proefrit, maar vervolgens niet meer zijn teruggebracht, zo vertellen omwonenden. De wagen is afgesleept.

De politie kan het verhaal van de buurtbewoners nog niet bevestigen.

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen