Overslaan en naar de inhoud gaan

Buurtbewoners ontdekken gestolen auto in Maastricht

Geplaatst opmaandag 5 november 2018 - 15:30

In Maastricht heeft de politie een auto in beslag genomen. De wagen stond al een week onbeheerd in de Burgemeester Bauduinstraat.

Het was buurtbewoners opgevallen dat de auto er al een tijdje stond. Via de zogenoemde buurtpreventie-app vroegen mensen zich al even af van wie de wagen was, maar niemand in de buurt had een idee. Uiteindelijk werd daarom besloten om de politie erbij te halen.

Proefrit
Volgens buurtbewoners ontdekten agenten al snel dat de wagen gestolen was. Hij zou zijn meegenomen voor een proefrit, maar vervolgens niet meer zijn teruggebracht, zo vertellen omwonenden. De wagen is afgesleept.

De politie kan het verhaal van de buurtbewoners nog niet bevestigen.

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen