Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Buurtbewoner vindt dode man op straat

Geplaatst opdonderdag 17 mei 2018 - 7:35

In Weert is donderdagochtend vroeg een levenloos lichaam op straat gevonden.

Het gaat om een man, zo bevestigt de politie. De politie gaat niet uit van een misdrijf.

Schreeuwende man
Het lichaam werd door een bewoner die zijn hond uitliet aangetroffen op de kruising tussen de Victor de Stuersstraat en Sint Jozefslaan, weet WeertDeGekste. Volgens het lokale nieuwsplatform hebben buurtbewoners verklaard dat het 's nachts al onrustig was in de wijk, omdat er een schreeuwende man op straat zou hebben gelopen.

Basisschool
De toegestroomde hulpdiensten kwamen te laat om het slachtoffer te redden. De politie heeft de straat, nabij een basisschool, afgezet. De school is in kennis gesteld door de politie. De directrice is ter plaatse om indien gewenst met ouders en kinderen in gesprek te gaan.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Cultuur vanuit je luie stoel: volg Cultura Nova bij L1

Het internationale theaterfestival Cultura Nova is ook dit jaar weer te beleven via L1. Geniet van vrijdag 24 augustus tot en met zondag 2 september vanuit Heerlen van alle hoogtepunten van het festival. Online via L1.nl/CulturaNova en elke avond vanaf 18:00 uur op L1 TV. De opening door het Italiaanse gezelschap Kitonb is vrijdag 24 augustus vanaf 21:30 uur live te zien.

Alles over Cultura Nova bij L1 lees je hier
Uitgelicht
Ontdek Limburg van Boven

Bekijk onze prachtige provincie vanuit de lucht. In Limburg van Boven vliegen we dagelijks boven de mooiste plekjes van Limburg.

Van maandag t/m donderdag om 18:50, 19:50 en 21:50 op L1 TV.

Bekijk hier alle afleveringen online
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen