Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Buurtbewoner vindt dode man op straat

Geplaatst opdonderdag 17 mei 2018 - 7:35

In Weert is donderdagochtend vroeg een levenloos lichaam op straat gevonden.

Het gaat om een man, zo bevestigt de politie. De politie gaat niet uit van een misdrijf.

Schreeuwende man
Het lichaam werd door een bewoner die zijn hond uitliet aangetroffen op de kruising tussen de Victor de Stuersstraat en Sint Jozefslaan, weet WeertDeGekste. Volgens het lokale nieuwsplatform hebben buurtbewoners verklaard dat het 's nachts al onrustig was in de wijk, omdat er een schreeuwende man op straat zou hebben gelopen.

Basisschool
De toegestroomde hulpdiensten kwamen te laat om het slachtoffer te redden. De politie heeft de straat, nabij een basisschool, afgezet. De school is in kennis gesteld door de politie. De directrice is ter plaatse om indien gewenst met ouders en kinderen in gesprek te gaan.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Stem op je favoriete Vastelaovesgezicht

We zoeken weer een nieuw gezicht voor het nieuwe vastelaovesseizoen! Wie o wie wordt het nieuwe gezicht van de Vastelaovend? Er zijn 8 finalisten!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Stem op je favoriet
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen