Overslaan en naar de inhoud gaan

Buurt Weert is overlast van poepende kauwen beu

Geplaatst opzondag 2 mei 2021 - 21:53

Buurtbewoners van de Limburglaan in Weert zijn de overlast van vogels helemaal beu. De kauwen in buurt zorgen niet alleen voor veel geluid, maar poepen ook alles onder.

Een buurtbewoonster is daarom een petitie gestart.

Poep
'Je kan geen was buiten hangen of zelfs bij het lopen naar je auto heb je al kans om onder gescheten te worden', zo staat in de petitie. Volgens de initiatiefneemster doet de gemeente Weert niks omdat de vogel beschermd is.

Problemen
Daar willen de buurtbewoners het niet bij laten zitten. Zij willen hun problemen met deze petitie nogmaals onder de aandacht brengen. 'Ze hoeven ook niet dood, maar nu gaat het echt te ver. Er moet iets gedaan worden', aldus de initiatiefneemster.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen