Inwoners van Arcen mogen ton verdelen

Negen bewoner van Arcen mogen samen een ton verdelen. Afgelopen zaterdag waren de bewoners van de Kruisweg de gelukkigen tijdens de trekking van de Postcodeloterij, ze wonnen de Buurt-Ton.

Limburgse wijken winnen prijs in Postcode Loterij

In drie Limburgse buurten mogen deelnemers van de Postcode Loterij een ton verdelen. Daarnaast viel ook de Straatprijs in een aantal straten in Limburg.

Ook wijk in Doenrade mag ton verdelen

Nadat eerder op de dag bekend werd dat een buurt in Weert 100.000 euro mag verdelen, is nu ook een ton gevallen in een wijk in Doenrade.

Buurt-Ton van Postcode Loterij valt in Weert

Een buurt in Weert is in de prijzen gevallen bij de Postcode Loterij. De buurt is één van de dertig winnaars van de zogenaamde Buurt-Ton.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten