Overslaan en naar de inhoud gaan

Buurt schrikt wakker van brandende auto Weert

Geplaatst opdonderdag 25 juni 2020 - 6:34

Een brandende auto heeft donderdagmorgen vroeg mensen in de omgeving van de Marinusstraat in Weert met hard geknal gewekt.

Door de hitte klapten de vier banden met harde klappen, meldt Weertdegekste.

Verwoest
De brand woedde even na 4:00 uur op een parkeerplaats aan de Ringbaan West. De auto werd door de vlammen totaal verwoest. Andere auto's stonden op veilige afstand en bleven gespaard.

Brandstichting
De oorzaak van de brand wordt nog onderzocht, brandstichting wordt niet uitgesloten. In Weert komt het met enige regelmaat voor dat er auto's in brand worden gestoken. Het afgelopen jaar waren er minstens vijf nachtelijke branden waar (vermoedelijk) opzet in het spel was, en tenminste één poging om een auto aan te steken.

Lees ook: Politie zoekt man na mislukte brandstichting

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een coole airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de coole airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen