Overslaan en naar de inhoud gaan

Buurt ongerust na reeks autobranden in Venlo

Geplaatst opwoensdag 27 november 2019 - 20:14

Bewoners in de Venlose wijk Groenveld maken zich grote zorgen na de tweede autobrand in korte tijd.

Ze vrezen dat ze weer worden geconfronteerd met een nieuwe brand.

Doelwit
Doelwit van de branden is het dakkapellenbedrijf van Bas Bosch. Vorige week ging zijn bestelbus in vlammen op, twee maanden geleden zijn privé-auto en een jaar geleden zijn bedrijfspand. In de hoop de dader te pakken te krijgen loofde Bosch vorige week 15.000 euro uit.

Lees ook: Brandstichter op camera: ondernemer looft beloning uit

Parkeerplaatsen leeg
De parkeerplaatsen voor het huis van de ondernemer blijven leeg. Buurtbewoonster Annemie Achten zet haar auto ook niet meer op die plek neer. Haar auto raakte zwaar beschadigd bij de eerste brand in de zomer. Uit voorzorg staat de auto nu een straat verder en niet meer voor haar huis.

Een woordvoerder van de politie zegt druk met de zaak bezig te zijn en een aantal nuttige tips te hebben gekregen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen