Overslaan en naar de inhoud gaan

Buurt bezorgd over 'vreemde lieden' op weg naar waterplas

Geplaatst opmaandag 23 januari 2017 - 17:43

De aanwonenden van Hatenboer willen de weg, die vanaf de N280 in Roermond naar de gelijknamige waterplas voert, in de winter van negen uur ’s avonds tot zes uur ’s ochtends afsluiten.

Daartoe hebben ze een verzoek met uitvoeringsplan bij de gemeente neergelegd.

Vreemde lieden
Volgens de buurt liggen de recreatiebedrijven en watersportverenigingen in het gebied in de winter stil en heeft niemand er wat te zoeken. Nu struinen er in het donker vaak vreemde lieden rond, die geen antwoord hebben als hen wordt gevraagd wat ze zoeken. Ook rijden er in de nachtelijke uren auto’s met gedoofde lichten.

Inbraak

Afgelopen week is nog ingebroken in caravans. Behalve voor dieven is de buurt sinds de havenbranden ook beducht voor brandstichters. In het gebied liggen asbesthoudende opslagloodsen met boten.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

'Nog geen conclusies over oorzaak havenbranden'
Brandende plezierboot uit water getild in Roermond
Identiteit dode man Roermond nog niet duidelijk
Roermond trekt extra geld uit voor veiligheid en OLS
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen