Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Busverkeer in zuiden provincie tijdje platgelegd

Geplaatst opzondag 10 december 2017 - 13:20

De bussen van Arriva reden zondagmiddag vanwege het winterweer in het zuiden van de provincie een tijdje niet.

Ten zuiden van Sittard bleven de bussen vanaf 13:00 uur in remise.

Onverantwoord
"We vinden het onverantwoord om onder deze weersomstandigheden uit te rijden, en willen voorkomen dat er ongelukken gebeuren", motiveerde een woordvoerder het besluit. Rond 15:30 uur werd het busverkeer weer hervat.

Geen hellingen
In het midden en noorden van de provincie werd de dienstregeling niet onderbroken, maar reden de bussen aangepaste routes. Smalle straatjes en hellingen werden vermeden.

De treinen van Arriva rijden wel, maar ook daar moeten reizigers er rekening mee houden dat de rit langer duurt dan normaal.

Foto: Michael Coenen

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Ingrid is het Vastelaovesgezicht 2019!

Na een werkelijk zinderende finale hebben we een winnares! Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Ingrid Breugelmans uit Roermond!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Bekijk veel meer over het Vastelaovesgezicht
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen