Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Busverkeer in zuiden provincie tijdje platgelegd

Geplaatst opzondag 10 december 2017 - 13:20

De bussen van Arriva reden zondagmiddag vanwege het winterweer in het zuiden van de provincie een tijdje niet.

Ten zuiden van Sittard bleven de bussen vanaf 13:00 uur in remise.

Onverantwoord
"We vinden het onverantwoord om onder deze weersomstandigheden uit te rijden, en willen voorkomen dat er ongelukken gebeuren", motiveerde een woordvoerder het besluit. Rond 15:30 uur werd het busverkeer weer hervat.

Geen hellingen
In het midden en noorden van de provincie werd de dienstregeling niet onderbroken, maar reden de bussen aangepaste routes. Smalle straatjes en hellingen werden vermeden.

De treinen van Arriva rijden wel, maar ook daar moeten reizigers er rekening mee houden dat de rit langer duurt dan normaal.

Foto: Michael Coenen

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Juich Tom naar de gele trui!

Tom Dumoulin is volop in de race voor een top klassering in de Tour de France. Hij kan dus alle steun gebruiken en daarom laten we weer zien dat we echte Dumoulisten zijn!

Laat zien dat je Tom steunt. Verander je profielfoto op social media en schreeuw Tom naar voren! Op Facebook hebben we weer een mooi kadertje gemaakt dat jouw profielfoto in een keer geel laat kleuren.

Verander ook je profielfoto
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag op L1 TV

Limburg is dé wielerprovincie van Nederland. En ook de mooiste provincie. Dat gaan we combineren tijdens de Tour de France. We gaan dan de provincie in met Tour de L1mbourg. Iedere dag is er vanaf 17:50 uur een sfeervol wielerprogramma vanuit een andere Limburgse plaats te zien, live op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Ontdek Limburg van Boven

Bekijk onze prachtige provincie vanuit de lucht. In Limburg van Boven vliegen we dagelijks boven de mooiste plekjes van Limburg.

Van maandag t/m donderdag om 18:50, 19:50 en 21:50 op L1 TV.

Bekijk hier alle afleveringen online

Meest gelezen