busstation roermond

Vernieuwd busstation Roermond klaar

Het vernieuwde busstation van Roermond is helemaal klaar. De stad heeft daarnaast met een app die mensen blindelings navigeert naar de juiste plek een primeur in Nederland.

busstation roermond
Roermondse raad akkoord met nieuw busstation

Roermond krijgt een nieuw busstation. Dat heeft de gemeenteraad donderdagavond besloten.

Flixbus Maastricht
Maastricht neemt internationaal busstation in gebruik

In Maastricht werd maandagmiddag het eerste internationaal busstation van de Benelux geopend.

Inbreker op heterdaad betrapt bij busstation Weert

Een man is dinsdagavond op heterdaad betrapt tijdens een inbraak in Weert.

Vrouw verliest zwarte tas met gevaarlijke medicijnen

Op het busstation in Heerlen houdt een verloren tas de gemoederen bezig. Een vrouw heeft daar haar zwarte leren damestas met medicijnen laten staan.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten