Overslaan en naar de inhoud gaan

Busje rijdt van talud bij A67: traumahelikopter ter plaatse

Geplaatst opdinsdag 19 november 2019 - 10:09

Een busje is dinsdagochtend van het talud bij de oprit richting de A67 bij Venlo gereden. Een inzittende raakte ernstig gewond.

Het ongeluk gebeurde rond 9:30 uur op de Eindhovenseweg.

Traumahelikopter
De hulpdiensten rukten massaal uit om eerste hulp te bieden. Er kwam ook een traumahelikopter ter plaatse om medische assistentie te bieden.

De wegen in de directe omgeving van het ongeval zijn dicht. De politie waarschuwt automobilisten rekening te houden met verkeershinder. Politieagenten regelen het verkeer ter plaatse.

Ongeval A67 Venlo (19 nov 2019)
Foto: Track '88
Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen