Overslaan en naar de inhoud gaan

Busje met mogelijk drugsafval in brand bij Mechelen

Geplaatst opdinsdag 19 december 2017 - 21:15

In het buitengebied tussen Mechelen en Partij is dinsdagavond een brandend bestelbusje ontdekt. De brandweer houdt er ernstig rekening mee dat het busje is gevuld met drugsafval.

De brandweer werd even na 20:00 uur gewaarschuwd voor de brand bij de kruising van de Geuzenweg en de Capucijnenweg.

Maatregelen
Voor de zekerheid is de omgeving afgezet. Ook de brandweer zelf neemt voorzorgsmaatregelen. "We weten nog niet zeker of het busje vol zit met chemicaliën, maar daar houden we wel heel serieus rekening mee", aldus een woordvoerder. "Een busje dat 's avonds laat in het buitengebied in brand staat, dat betekent meestal maar één ding."

De brandweer heeft de situatie verder onder controle. Het busje is uitgebrand, de Geuzenweg blijft vooralsnog afgesloten.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen