Overslaan en naar de inhoud gaan

Busje met aanhanger doorgereden na aanrijding fietser

Geplaatst opvrijdag 6 december 2019 - 9:39

Een busje met aanhangwagen is vrijdag in Venray doorgereden na een aanrijding met een fietser.

De 57-jarige vrouw uit Venray raakte lichtgewond.

Mogelijk niks gemerkt
Het ongeval gebeurde rond 6:45 uur bij de rotonde aan de Westsingel. Volgens de politie raakte de aanhangwagen de fiets. "Het kan dus zijn dat de bestuurder van de auto met aanhanger het ongeval niet heeft opgemerkt", schrijft de politie op Facebook.

Verlichting
De vrouw zou haar fietsverlichting aan hebben gehad toen ze werd aangereden. De fietsster kon de politie vertellen dat de bus witte kentekenplaten had, maar ze niet wist uit welk land.

De politie zoekt de bestuurder van de bestelwagen.

View this post on Instagram

GETUIGE ONGEVAL Bij aanvang dienst meteen een prio 1 melding aanrijding tussen auto met aanhangwagen en een fietser. Ter plaatse bleek het letsel van de fietser gelukkig mee te vallen. De 57 jarige inwoonster uit Venray werd ter plaatse door personeel ambulance onderzocht. Zij kon gelukkig zelfstandig de ambulance uitstappen. De andere partij, het voertuig met aanhangwagen is na het ongeval doorgereden. De fietser is met haar fiets in aanraking gekomen met de aanhangwagen. Het kan dus zijn dat de bestuurder van de auto met aanhangwagen het ongeval niet heeft o opgemerkt. Het ongeval heeft omstreeks 06.45 uur bij de rotonde Westsingel met de Merseloweg. Het voertuig betrof een wit kleurige bus groot model en voorzien van witte kentekenplaten. Onbekend welk land. De aanhangwagen betrof een open aanhangwagen. De aanhangwagen was geladen. Onbekend wat de lading betrof. Hebt u informatie over dit ongeval, neem dan contact met ons op. Telefoon 0900-8844. Zaaknummer 2019192228. Het is nog onbekend wat de oorzaak is dat dit ongeval heeft kunnen gebeuren. Hiet in ieder geval een tip voor automobilisten. Zorg dat u goed zicht hebt. Geen beslagen ruiten. Goed en vrij zicht. En de tip voor de fietsers. Zorg dat u gezien wordt. Zorg dat de verlichting van uw fiets in orde is. Bij dit ongeval voerde de fietser goede verlichting. Opvallende kleding kan ook bijdrage om veilig door het verkeer te kunnen bewegen. #ongeval #doorrijding #ambulance #venray #regen #donker #goedzicht #wijkagent #insta #instacop

A post shared by Wijkagent_Marcel (@wijkagent_marceldeenen) on

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Bekendmaking LVK-Finalisten
Uitgelicht
Bekendmaking finalisten LVK 2020 live op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook

De uitzending die je niet wilt missen! Het moment dat 60 halvefinalisten van het LVK in ultieme spanning zitten. Zaterdag 1 februari gaan vier verslaggevers de provincie in om de 20 finalisten van het LVK 2020 te verrassen. En dan is het feest!

Luister én kijk dit jaar mee op zaterdag 1 februari tussen 12:00 en 16:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook!

Meer over de uitzending
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts