Overslaan en naar de inhoud gaan

Busje komt onder vrachtwagen en raakt zwaar beschadigd

Geplaatst opmaandag 3 september 2018 - 6:55

Op de A73 is maandagochtend een busje achter op een vrachtwagen gereden. Het voertuig belandde onder de trailer en raakte zwaar beschadigd.

Het ongeluk gebeurde rond 6:30 uur ter hoogte van de Swalmentunnel op de snelweg van Venlo richting Roermond.

Rijkswaterstaat
Volgens weginspecteur Ron van Rijkswaterstaat raakte er bij het ongeluk niemand gewond. De bestuurder van het busje kwam er zonder kleerscheuren vanaf.

De snelweg was vanwege het ongeval korte tijd dicht. Inmiddels is de ravage opgeruimd en is de weg weer vrij voor het verkeer.

Volg het internationale theaterfestival Cultura Nova in Heerlen via L1 en 1Limburg. Bekijk onze Cultura Nova-themapagina.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen