Overslaan en naar de inhoud gaan

Busje duwt geparkeerde auto tegen woning

Geplaatst opdonderdag 14 oktober 2021 - 13:23

In Maastricht is op donderdagmiddag een geparkeerde auto tegen een woning gebotst, doordat een busje tegen het voertuig aanreed.

Het incident deed zich voor op de Reyershaag.

Botsing
Het zou volgens de correspondent gaan om een auto die achteruit reed en daarbij een op een oprit geparkeerde auto tegen een woning aan duwde. De auto kwam tegen de gevel van de woning tot stilstand.

Zowel het voertuig als de voorkant van de woning hebben daarbij schade opgelopen. Ook binnen het huis zou er een fikse scheur zijn. Het ongeval heeft geen gewonden veroorzaakt. Een inspecteur onderzoekt of de woning nog veilig is.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen