Overslaan en naar de inhoud gaan

Busje botst tegen boom en brandt uit: inzittende overleden

Geplaatst opzondag 30 mei 2021 - 17:33

Bij een ernstig ongeval op de Napoleonsweg bij Grathem is zondagmiddag een persoon overleden. Het gaat om een inzittende van een open bestelbusje.

Het voertuig botste net na 16:30 uur frontaal tegen een boom langs de weg.

Uitgebrand
Na de botsing vloog het voertuig in brand. Er kwamen meerdere meldingen van flinke rookontwikkeling bij de brandweer binnen, meldt een woordvoerder van de brandweer. Het voertuig brandde volledig uit. Nadat het vuur was geblust, bleek een inzittende van de bestelbus overleden.

Op dit moment is niet bekend wie het slachtoffer is. Onderzoek moet daar uitsluitsel over geven. De bestelbus heeft een Pools kenteken. Op dit moment is ook niet duidelijk of het slachtoffer de enige inzittende van de bestelbus was.

Traumahelikopter
De brandweer, politie en meerdere ambulances werden opgeroepen vanwege het ongeval. Ook werd er een traumahelikopter gealarmeerd. Er werden meerdere ambulances en een traumahelikopter naar het ongeval gestuurd.

Waardoor de bestelbus tegen de boom botste, is nog niet bekend. Er wordt onderzoek gedaan.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond