Overslaan en naar de inhoud gaan

Busje botst tegen boom: één inzittende gewond

Geplaatst opdinsdag 30 november 2021 - 6:38

Een busje is in de nacht van maandag op dinsdag bij Ysselsteyn tegen een boom gebotst. Eén inzittende raakte daarbij gewond.

Het ongeval gebeurde rond 23:45 uur op de Deurneseweg (N270) richting Venray.

Ambulance
Door nog onbekende oorzaak raakte het voertuig van de weg en kwam tegen een boom tot stilstand. Brokstukken lagen over de weg verspreid.

Eén persoon raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een tweede inzittende werd ter plaatse door het ambulancepersoneel onderzocht.

Total loss
Het busje raakte door de klap zwaar beschadigd. Maar voor een bergingsbedrijf het voertuig weg kon slepen, moest de brandweer eerst een boom wegzagen. Pas daarna kon het busje weggetakeld worden.

De politie houdt er rekening mee dat er meer mensen in het busje hebben gezeten. Zij zijn mogelijk van de plaats van het ongeval weggevlucht.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen