Overslaan en naar de inhoud gaan

Busje belandt op zijn kant in Belfeld

Geplaatst opzondag 18 juli 2021 - 20:33

Een busje is zondagavond in Belfeld in de berm op de zijkant terechtgekomen. De bestuurder bleek te veel gedronken te hebben.

Het eenzijdige ongeval gebeurde rond 19:30 uur op de Broekstraat, een weg die onder de A73 door loopt.

Onwel geworden vriend
De politie meldt dat de automobilist met een vriend die onwel was geworden met spoed op weg was naar het ziekenhuis. Op een gegeven moment verloor de bestuurder de macht over het stuur. Agenten en ambulancemedewerkers werden tijdens hun werk lastig gevallen door een andere bijrijder. Die werd daarom aangehouden.

De bestuurder bleek te diep in het glaasje te hebben gekeken en is eveneens opgepakt.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen