Het kuchscherm in de bus moet chauffeurs beschermen tegen besmetting met het coronavirus

Dankzij het kuchscherm weer voorin de bus opstappen

Het is weer even wennen, maar busreizigers mogen na een half jaar weer voorin op de bus stappen. Dat laat vervoerder Arriva weten.

Agenten staken: 'Met 66 kilometer per uur richting Den Haag'

Limburgse agenten gaan maandag actie voeren. Om 7:00 uur gaan ze met dienstauto’s vanuit Maastricht naar Den Haag.

Ov-staking zorgt voor behoorlijke stress bij scholieren

Het streekvervoer ligt vanaf woensdag 72 uur plat. Voor veel leerlingen van het Arcus College in Heerlen zorgt dit voor problemen.

Nieuwe cao voor Arriva treinmachinisten en buschauffeurs

Goed nieuws voor treinmachinisten, stewards en buschauffeurs van vervoerder Arriva. Er is namelijk een nieuwe cao afgesloten.

'Veel aandacht voor plaspauze' in nieuwe cao buschauffeurs

Werkgevers in het regionale openbaar vervoer zijn tevreden over de nieuwe cao voor buschauffeurs en treinmachinisten. Verdeeld over drie jaar zal het salaris stijgen en wordt de werkdruk verlaagd.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten