Openbaar vervoer tijdelijk plat door nieuwe staking

Buschauffeurs en treinmachinisten leggen op maandag 18 maart 66 minuten het werk neer. Tot 07:06 uur zullen daardoor nauwelijks treinen en bussen in Limburg rijden. Dat hebben de vakbonden bekendgemaakt.

Stakers streekvervoer ontzien examenkandidaten

Buschauffeurs in het streekvervoer blijven actievoeren voor een betere cao, maar ze doen dat de komende drie weken alleen in het weekend.

Stakende buschauffeurs maken tocht met bejaarden

Een groep stakende buschauffeurs en machinisten van Arriva gaat maandag op pad met bejaarden.

Arriva start onderzoek naar spelletjes spelende chauffeur

Arriva start een intern onderzoek naar de chauffeur die dinsdagochtend spelletjes zat te spelen achter het stuur.

Rijscholen profiteren van tekort aan buschauffeurs

Rijscholen profiteren van het dreigende tekort aan buschauffeurs. Omdat de vraag naar chauffeurs toeneemt, zijn er meer mensen die zich aanmelden voor een rijopleiding.

Arriva
Arriva zoekt buschauffeurs in het zuiden

Vervoerder Arriva heeft er moeite mee om vacatures voor buschauffeurs in het zuiden van Nederland in te vullen.

Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane