Overslaan en naar de inhoud gaan

Busbedrijf zegt sorry voor filmende chauffeur in A2-tunnel

Geplaatst opvrijdag 16 december 2016 - 7:23

Busbedrijf Munckhof is niet blij met de chauffeur die donderdagavond de opening van de A2-tunnel in Maastricht heeft gefilmd.

Een bus vol genodigden, onder wie minister Melanie Schultz-Van Haegen, mocht donderdagavond als eerste door de tunnel richting Luik. Blijkbaar was de chauffeur van deze bus zo onder de indruk dat hij dit speciale moment wilde vastleggen.

"Dit is niet juist. Een beroepschauffeur hoort dit niet te doen", zegt een woordvoerder van Munckhof tegen L1. "We gaan een goed gesprek voeren met de chauffeur."

Na de opening van de eerste tunnelbuis, zijn in de nacht van donderdag op vrijdag ook twee andere buizen (beide in noordelijke richting) geopend. De laatste buis, de bovenste tunnel in zuidelijke richting, ging vrijdagochtend rond 8:00 uur open.

Lees ook: A2-tunnel nu volledig open.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Schultz: Filmende buschauffeur aangesproken op mobiel
Extra rijstrook voor A2-tunnel in gebruik genomen
Met spoed extra asfalt tegen files voor A2-tunnel
Automobilist stopt in tunnel en steelt brandblusser
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee! Online Limburgs Schuttersfeest (OLS) krijgt tweede editie

De succesvolle eerste editie van het Online Limburgs Schuttersfeest krijgt een vervolg. Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. Dankzij de gratis app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Download hier de gratis app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen