Overslaan en naar de inhoud gaan

Bus verliest tientallen liters brandstof in Weert

Geplaatst opzondag 13 juni 2021 - 9:58

De chauffeuse van een NS-bus keek zondagochtend in de spiegel nadat ze wat vreemde geluiden hoorde. Ze zag dat tientallen liters brandstof uit het voertuig gutste op de Parallelweg in Weert.

Dat meldt lokale nieuwswebsite WeertdeGekste.

Brandweer
De brandweer kwam ter plaatse en heeft met speciale pasta de lekkage verholpen. Wel is er brandstof op de straat terechtgekomen. Hierom dichtte brandweerlieden putten af zodat de vloeistof niet in het riool terechtkwam.

NS-bussen
De weg is deels afgesloten, maar de NS-bussen die tussen Weert en Eindhoven rijden wegens spoorwerkzaamheden worden hierdoor niet gehinderd. Ander verkeer moet via de wijk Fatima omrijden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen