Overslaan en naar de inhoud gaan

Bus verliest tientallen liters brandstof in Weert

Geplaatst opzondag 13 juni 2021 - 9:58

De chauffeuse van een NS-bus keek zondagochtend in de spiegel nadat ze wat vreemde geluiden hoorde. Ze zag dat tientallen liters brandstof uit het voertuig gutste op de Parallelweg in Weert.

Dat meldt lokale nieuwswebsite WeertdeGekste.

Brandweer
De brandweer kwam ter plaatse en heeft met speciale pasta de lekkage verholpen. Wel is er brandstof op de straat terechtgekomen. Hierom dichtte brandweerlieden putten af zodat de vloeistof niet in het riool terechtkwam.

NS-bussen
De weg is deels afgesloten, maar de NS-bussen die tussen Weert en Eindhoven rijden wegens spoorwerkzaamheden worden hierdoor niet gehinderd. Ander verkeer moet via de wijk Fatima omrijden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen