Een kolkende stroom van de Geul trekt door het centrum van Valkenburg (15 jul 2021)

Geldactie hoogwaterslachtoffers: bus rijdt door Limburg

Een touringcar van 'Limburg oet de Drup' rijdt zaterdag kriskras door de provincie om te collecteren voor de watersnoodslachtoffers.

IMG_9737
Roger en Jelena maken een proefrit voor hun droomreis

Na anderhalf jaar klussen hebben Roger Sijben (46) en Jelena Koezjmina (43) hun Zwitserse legerbus omgetoverd tot een woning op wielen. Ze laten huis en haard achter en vertrekken donderdag naar hun eerste bestemming als proefreis.

Brand bus Anemonenstraat Geleen (17 mrt 2021)
Frietkraambus gaat in vlammen op: 'Wie doet nou zoiets?'

Een gele bus is in de nacht van woensdag op donderdag in Geleen volledig in vlammen opgegaan. Eigenaresse Tamara Corvers is er helemaal kapot van. "Dit is gewoon ziekelijk."

station horst sevenum sneeuw (7 feb 2021)
NS verwacht maandag 'mondjesmaat' treinen te laten rijden

De treinen van NS zullen maandag "mondjesmaat" rijden.

buurtbus arriva (7 sep 2020)
Buurtbussen Arriva na tien maanden weer op pad

De buurtbussen van Arriva rijden maandag weer uit, nadat ze door de coronacrisis ongeveer tien maanden stil hebben gestaan.

Ongeval bus Sittard 12 jan 2021
Lijnbus botst tegen auto's en boom in Sittard

Een lijnbus met zeven passagiers is dinsdagmorgen in Sittard tegen drie auto's aangereden en vervolgens tegen een boom tot stilstand gekomen.

Bus Arriva
Minder bussen Arriva door verlengde vakantiedienstregeling

De bussen van vervoerder Arriva mogen van het provinciebestuur voorlopig blijven rijden volgens de vakantiedienstregeling. Dat wil zeggen dat er minder bussen rijden dan normaal.

Boerka Boerkaverbod
Nog geen boetes vanwege overtreden boerkaverbod

Vooralsnog zijn er geen boetes uitgedeeld voor overtreding van het zogenoemde boerkaverbod. Het is tot nog toe gebleven bij vier waarschuwingen.

busstation roermond
Vernieuwd busstation Roermond weer open

Het opgeknapte busstation in Roermond wordt zondag weer in gebruik genomen.

Fietser zwaargewond na botsing met bus (10 juli 2020)
Fietser zwaargewond na botsing met lijnbus

Een overstekende fietser is vrijdagmiddag zwaargewond geraakt bij een verkeersongeval met een bus van Arriva.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten