Blije werknemers

30-urige werkweek: 'Vrijwel geen ziekteverzuim'

Een burn-out voorkomen door een kortere werkweek: marketingbureau Media INN uit Sittard heeft het ingevoerd. Volgens het bedrijf is er bijna geen ziekteverzuim.

Jefte Cobben
Burn-out door mode-opleiding Amsterdam: 'Huilen en slapen'

Ze werden gekleineerd, afgebeuld en onzeker gemaakt; studenten van mode-instituut Amfi in Amsterdam. Velen gingen eraan onderdoor. Zo ook de Roermondse Jefte Cobben.

ANP-352747103
Rámon Verkoeijen weer volledig terug op de radio

Radiodeejay Rámon Verkoeijen uit Venray keert weer volledig terug bij radiozender 3FM.

Stress, werk, burn-out, drukte
Burn-outklachten bij 18 procent van de Midden-Limburgers

Ruim 18 procent van de werknemers in Midden-Limburg kampte in 2019 met klachten die passen bij een burn-out, zoals vermoeidheid en uitputting door het werk.

ANP-352747106
Rámon Verkoeijen na half jaar terug op de radio

Radiodeejay Rámon Verkoeijen is woensdagavond voor het eerst weer te horen bij radiozender NPO 3FM. De Venraynaar was het afgelopen half jaar uit de running vanwege een burn-out.

ANP-378271202
Rens Raemakers terug als Kamerlid na burn-out

D66-Tweede Kamerlid Rens Raemakers uit Neer keert volgende week na een burn-out terug in de Tweede Kamer.

rensraemakers
Kamerlid Rens Raemakers uit de running door burn-out

D66-Tweede Kamerlid Rens Raemakers uit Neer stopt voorlopig. Hij gaat met ziekteverlof omdat hij een burn-out heeft.

Directrice Toverland: 'Anders gaan leidinggeven na burn-out'

Tijdens de Week van de Werkstress wordt er onder andere stilgestaan bij het voorkomen van stress. Directrice Caroline Kortooms van Toverland kan mee praten over de gevolgen van stress als je niet op tijd ingrijpt.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten