Overslaan en naar de inhoud gaan

Burgemeesters doen tekening-oproep in Sinterklaasjournaal

Geplaatst opdinsdag 10 november 2020 - 20:51

Burgemeesters Christine van Basten-Boddin (Beek), Rianne Donders (Roermond) en Jos Hessels (Echt-Susteren) waren dinsdagavond samen met tientallen andere collega's uit het land te zien in het Sinterklaasjournaal.

Zij riepen alle kinderen in hun eigen gemeente via een videogesprek met presentatrice Dieuwertje Blok op om tekeningen voor Sinterklaas te maken. De kans dat kinderen de goedheiligman zien in deze coronatijd is namelijk klein. Alle intochten zijn verboden.

Postcode
Kinderen kunnen hun tekening insturen via de website van het Sinterklaasjournaal. Als ze hun postcode invullen, zien ze daarna een videoboodschap van hun eigen burgemeester. Iedere burgemeester in Limburg lijkt mee te werken aan de ludieke actie.

Alle burgemeesters danken de kinderen voor het insturen van de tekening, stellen zichzelf even voor en zeggen dan tegen de kinderen dat zij hun tekening aan Sinterklaas gaan geven.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen