Overslaan en naar de inhoud gaan

Burgemeester Vlecken: 'Het is gewoon verschrikkelijk'

Geplaatst opmaandag 18 juni 2018 - 8:22

Burgemeester Raymond Vlecken is erg geschrokken van de aanrijding die maandagochtend voor Camping B van het Pinkpopterrein in Landgraaf plaatsvond.

"Het is kei hard wakker worden", aldus de Landgraafse burgervader bij de L1 Ochtendshow.

'Verschrikkelijk'
​Vlecken betuigt zijn medeleven aan de nabestaanden en slachtoffers. "Het is gewoon verschrikkelijk wat er met de slachtoffers is gebeurd." Vol lof spreekt hij over de hulpdiensten. "De hulpdiensten waren snel ter plaatse en ik heb hen veel zorg zien geven aan de gewonden."

Informatienummer
De gemeente Landgraaf heeft een publieksinformatienummer geopend waar mensen met vragen terecht kunnen. Dit nummer is 0251-260960. Vlecken benadrukt dat het geen tiplijn is, daarvoor moeten mensen echt bij de politie zijn.

Onderzoek
De burgemeester kon nog niet zeggen hoe het gaat met de drie zwaargewonde slachtoffers. Ze liggen in de ziekenhuizen in Maastricht en Heerlen. Politie en het Openbaar Ministerie onderzoeken wat er is gebeurd.

Volg alle ontwikkelingen in ons liveblog.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen