Overslaan en naar de inhoud gaan

Burgemeester Vlecken: 'Het is gewoon verschrikkelijk'

Geplaatst opmaandag 18 juni 2018 - 8:22

Burgemeester Raymond Vlecken is erg geschrokken van de aanrijding die maandagochtend voor Camping B van het Pinkpopterrein in Landgraaf plaatsvond.

"Het is kei hard wakker worden", aldus de Landgraafse burgervader bij de L1 Ochtendshow.

'Verschrikkelijk'
​Vlecken betuigt zijn medeleven aan de nabestaanden en slachtoffers. "Het is gewoon verschrikkelijk wat er met de slachtoffers is gebeurd." Vol lof spreekt hij over de hulpdiensten. "De hulpdiensten waren snel ter plaatse en ik heb hen veel zorg zien geven aan de gewonden."

Informatienummer
De gemeente Landgraaf heeft een publieksinformatienummer geopend waar mensen met vragen terecht kunnen. Dit nummer is 0251-260960. Vlecken benadrukt dat het geen tiplijn is, daarvoor moeten mensen echt bij de politie zijn.

Onderzoek
De burgemeester kon nog niet zeggen hoe het gaat met de drie zwaargewonde slachtoffers. Ze liggen in de ziekenhuizen in Maastricht en Heerlen. Politie en het Openbaar Ministerie onderzoeken wat er is gebeurd.

Volg alle ontwikkelingen in ons liveblog.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen