Overslaan en naar de inhoud gaan

Burgemeester uitgejoeld door Fortuna-fans bij huldiging

Geplaatst opmaandag 30 april 2018 - 19:49

Burgemeester Sjraar Cox kon tijdens de huldiging van Fortuna Sittard niet echt rekenen op een warm welkom.

Toen de burgervader het podium op kwam om de menigte toe te spreken werd hij massaal uitgejoeld door het publiek. Er klonk een hard en aanhoudend boe-geroep.

Felicitaties
Cox begon na korte tijd toch aan zijn toespraak. Die hield hij kort. Hij bedankte de supporters voor het mooie feestje dat ze vierden en ook feliciteerde hij Fortuna met de promotie. Daarna haalde hij nog even uit naar de boe-roepers. "Ik hoop van harte dat diegene die hier nu fluiten en die er vorig jaar niet bij waren toen er 700 man in het stadion zaten, er komend seizoen wel bij zijn."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen