Overslaan en naar de inhoud gaan

Burgemeester sluit drugspand in Koningslust

Geplaatst opdinsdag 21 februari 2017 - 12:06

Burgemeester Wilma Delissen heeft een drugspand aan de Sevenumsedijk in Koningslust voor drie maanden gesloten.

In het bedrijfspand werd eerder een hennepkwekerij met 632 volgroeide hennepplanten ontdekt.

Gesloten
De burgemeester heeft het pand gesloten op basis van het Damoclesbeleid. Met de sluiting van het pand wil de gemeente de openbare orde en de bedreiging van de leefbaarheid voor de omgeving herstellen. Ook het gevaar voor de veiligheid en gezondheid is geweken. In de hennepkwekerij werd de stroom illegaal afgetapt.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen

Gerelateerde berichten

Burgemeester sluit drugspand in Posterholt
Hennnepdrogerij Echt half jaar op slot
Beesel sluit woning wegens drugshandel
Burgemeester wil pand Mook opnieuw sluiten na drugsvondst
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen