Overslaan en naar de inhoud gaan

Burgemeester sluit drugspand in Baarlo

Geplaatst opwoensdag 23 december 2020 - 15:22

Burgemeester Wilma Delissen-van Tongerlo van de gemeente Peel en Maas heeft een drugspand aan de Vincent van Goghstraat in Baarlo voor drie maanden gesloten.

De woning is sinds afgelopen maandag gesloten.

Kwekerij
Begin september werden er in het pand 208 volwassen hennepplanten gevonden. Vermoedelijk was de kwekerij al enige tijd in gebruik, schrijft de gemeente. De woning blijft gesloten tot 21 maart 2021. "Met de sluiting wordt de openbare orde, de aantasting van het woongenot en de bedreiging van de leefbaarheid voor de omgeving hersteld en het gevaar voor de veiligheid en gezondheid beƫindigd", schrijft de gemeente.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen