Overslaan en naar de inhoud gaan

Burgemeester sluit café in Amstenrade na vondst wietplantage

Geplaatst opwoensdag 16 september 2020 - 12:18

Burgemeester Eric Geurts van gemeente Beekdaelen sluit de deuren van café Lounge in Amstenrade voor onbepaalde tijd, nadat de politie hier vorige week een hennepplantage heeft ontdekt.

Dat meldt de gemeente Beekdaelen.

Wietplanten
Meer dan vierhonderd wietplanten werden er vorige week bij de inval in de bovenwoning van de loungebar ontdekt. Burgemeester Geurts sluit zowel het horecapand, als de bovenliggende woning. Voor hoe lang de deur op slot gaat is nog niet bekend.

Lees ook: Inval bij loungebar in Amstenrade

Nul tolerantie
Via Facebook laat de Burgemeester weten dat er nul tolerantie is voor zulke activiteiten. "Als gemeente treden we hard op tegen drugshandel", laat de burgemeester Geurts weten." Een woningsluiting kan één van de maatregelen zijn. Als burgemeester ben ik bevoegd om gebouwen, waarin verdovende middelen worden verkocht, afgeleverd, verstrekt of aanwezig zijn, voor langere tijd te sluiten."

Tour de L1mbourg iedere dag om 18:30 live vanuit een andere Limburgse gemeente. Bekijk hier alle locaties.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen