Overslaan en naar de inhoud gaan

Burgemeester Roermond deelt gluhwein uit

Geplaatst opzaterdag 20 december 2014 - 8:16

De burgemeester en wethouders van Roermond delen zaterdagmiddag vanaf 12 uur warme chocomel en glühwein uit aan bezoekers van het Munsterplein.

Op die manier wil het college de winkeliers in de stad een hart onder de riem steken en mensen bedanken voor hun begrip. Ook zondag kan het winkelpubliek zich laten fêteren door notabelen. Dan is ook gouverneur Theo Bovens in Roermond.

Asbestregen
De winkels waren twee dagen lang gesloten na een grote brand die gevolgd werd door een asbestregen. Daarbij raakte een groot deel van de binnenstad besmet en moest die worden afgesloten. De schade voor de winkeliers loopt in de miljoenen.

Gratis parkeren
De gemeente zet acties op om kopers te trekken en de omzetdaling voor de winkeliers in de drukke kersttijd goed te maken. Er zijn artiesten en clowns, en ook raadsleden helpen met het uitdelen van versnaperingen. Ook is parkeren in enkele parkeergarages gratis.

De gemeente heeft winkeliers toestemming gegeven hun zaak de komende dagen langer open te houden. Het lijkt erop dat maar weinig ondernemers gebruik maken van die mogelijkheid.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Cammaert: 'Opruimen asbest Roermond ligt op schema'
Asbest Roermond
Ramen en deuren Roermond mogen weer open
Sommige zaken in Roermond zijn toch open
Burgemeester trekt stad in om ondernemers te steunen
Overzicht
Advertentie
Zuiderse Zomerdeals!

De zomer rijdt ons tegemoet! Hét moment om te profiteren van onze Zuiderse Zomerdeals! Wil jij een uitstekend onderhouden occasion aanschaffen tegen de meest aantrekkelijke prijs? Dat kan!

Met een veelzijdig aanbod occasions bieden wij elke rijder een passende auto. Ook jou.

Schakel in de hoogste versnelling naar onze website en profiteer van de beste Zomerdeals!

Profiteer van de beste Zomerdeals!
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen