Overslaan en naar de inhoud gaan

Burgemeester Penn: 'Huldiging Dumoulin wordt topfeest'

Geplaatst opwoensdag 31 mei 2017 - 12:36

Burgemeester Annemarie Penn van Maastricht verwacht een enorme belangstelling voor de huldiging van Tom Dumoulin.

"Het wordt een topfeest", zegt ze tegen L1. "De hele markt zal vol staan, net als alle straten er omheen." De verwachting is dat er zeker 10.000 mensen naar de huldiging komen.

Verrassingen
Woensdagavond vanaf 19.00 uur wordt de Giro-winnaar gehuldigd op de Markt in Maastricht. Er zijn tijdens het programma verschillende verrassingen gepland. "We doen het op de manier van Tom en volgens zijn wensen", vertelt Penn.

Woensdagochtend waren de voorbereidingen voor de huldiging al in volle gang. De weekmarkt is vanwege de opbouw afgelast. Mensen die toen op de Markt waren feliciteerden Tom alvast.

De huldiging is vanaf 18.30 uur live te volgen op L1TV, via 1Limburg en op Facebook.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Maastricht verwacht bomvolle roze markt bij huldiging
Bomvolle markt kleurt roze voor huldiging Tom Dumoulin
Huldiging Dumoulin in Maastricht alleen als hij dat wil
ANP
Nog geen duidelijkheid over huldiging Dumoulin
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen