Overslaan en naar de inhoud gaan

Burgemeester Peel en Maas: 'Overval een laffe daad'

Geplaatst opdinsdag 2 oktober 2018 - 11:18

Burgemeester Wilma Delissen van Peel en Maas is langs geweest bij de slachtoffers van de woningoverval in Kessel: "Wat een laffe daad."

"Even bij het het echtpaar op bezoek geweest die zondagnacht zijn overvallen in hun eigen huis. Ongelooflijk wat een angst en stress zij hebben moeten doorstaan", zo laat de burgemeester op Facebook weten. "Hopelijk kan de draad weer enigszins opgepakt worden. Deze niets ontziende daders moeten gepakt worden!"

Steekwapen
De overvallers bedreigden de bewoners met een steekwapen en gingen er vandoor met een groot geldbedrag. De twee gemaskerde mannen vielen de woning aan de Baarloseweg in de nacht van zondag op maandag rond 3:00 uur binnen.

Lees ook: Overvallers Kessel hebben flink geldbedrag buitgemaakt

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen